The newest things..

Edirne serim devam edecek..fakat o kadar çok fotoğraf var ki,bir düzenleme yapmak şart.Ve genelde görünüm değil,manzara ağırlıklı :)
Bu iki trendy arkadaş dolabımla yeni tanıştılar :) Aslına bakarsanız uzun zamandır dolabımda leylak-lila-mor ( hepsi bana uyar ;) ) tonlarda temel parça eksikliğim vardı.Memleket dönüşü son günümü İstanbul'da geçirmişken aradığım bir iki parçayı bulmak istedim ( alımda emeği geçen babam sağolsun ;D ). İstanbul'a gitmişken ( zamanımı Bakırköy AVM'lerinde geçirdim!!) alışverişin dibine itina ile vurulur yaaa,ben vuramadım!! Galeria-Carousel-Capacity üçgeninde deli danalar gibi dönen birini farkettiyseniz o bendim!! Bütün markaları en az üç-beş kez ( Trakyalıyım yaaa!! ) dolaştım elemanların şaşkın bakışları arasında...Bütün alternatifleri değerlendirdim fakat kıtlık başgöstermiş a dostlarrrr!!Yok yok yok!!!İstediğim,beklediğim,rüyalarıma malzeme yaptığım hiçbirşeyi bulamadım..Ben de dedim ki bende ki spor ayakkabı aşkı hiç bitmez ( Zara'daki caanım pumpları bulamayınca... ) bir Superga kapayım ;) Ve sonunda bu cici kelebekli ve çizgili ( tam benlik!!) Superga'ları kaptım resmen hehee :)
GAP pantolona gelince...Uzun zamandır ( bir sene önceki Zara pantolonumu saymazsak... ) bu kadar çok çeşite sahip ve böyle kaliteli bir pantolon almamıştım.Renkler insanın içine işliyor zaten bir de şans eseri görüp denediğiniz bir pantolonun varyasyonlarını 'Efendim bu rengin skinny-super skinny-boyfriend-sexy boyfriend ( vs...vs...) modelleri de mevcut' diyerek elinize tutuşturunca o tatlı elemanlar,denediğiniz 5. Pantolonda 'İmdat!!' Naraları atmaya başlıyorsunuz...Karar vermem tam bir saatimi aldı ki deneme süresini hesaba katmıyorum bile!! Yine de artık çok memnun ve oldukça bilgiliyim...Sırada kırmızı ve mint tonları var ( kırmızı skinny,mint sexy boyfriend olacak muhtemelen ;) ) ben bu pantolonları kaçırmam!!




20130427-114136.jpg

The newest things which took place in my closet ( thanks to my sweet father <3 )
Superga sneakers and GAP Pants ( there are millions of options for its colours and Shapes!!)

This box of Cosmetics is the present of my sweet friend Gaye :) she has her own blog on Cosmetics especially Nail polishes.. If you like to have a look,then go to;
www.ojesandigi.blogspot.com



20130427-115345.jpg

Bu cici hediye kutusu bi'tanecik Gaye'mden hediye :D Bir kısmını kullandım bile hehee :) Gaye'nin cici bloğuna göz atmak isteyenler;
www.ojesandiği.blogspot.com a tıklasııııııın :D

Stay tuned :D Hatta kalın :D

Love <3

Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

YOKO Sivilce ve Akne Bakım Ürünleri

#3