Halikarnasos Days #1

When you're on holiday,you want to sunbathe,entertain yourself,dance till dawn...right?!? Ok..maybe you want to sleep a bit after all those facilities you are facing with :)) Bodrum is the place where you can do all of the things you've ever wished for on earth!!
I was in Bodrum for a couple of days and having fun with my man,that's why I again became a bad bad blogger and didn't send any photos..
I had the heavenly experience and bewitched by the blueness of the sea and the sky..Oh gee!! I didn't even want to go back home...


Memleketim insanına Bodrum anlatılmaz,Bodrum hissedilir,arzu edilir,yaşanır...
Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba!! Biliyorum çok kötü bir blog yazarıyım,ama ne yapayım tatil için Homeros'un dediği gibi 'ebedi mavilikler ülkesi'ni seçmişken nasıl yazabilirdim ki!!
Beni affedeceğinizi ve fotoğraflardan keyif alacağınızı umut ederek devam ediyorum..İnanın eve dönesim gelmedi hiç!!


Yolculuğumuz için otobüs ile ulaşımı seçtik ve biletlerimizi Pamukkale Turizm'den aldık.Eşim,yolculuk rahat geçsin diye Neoplan araç tercih etti fakat ömrümde bindiğim en rahatsızlık verici otobüs olmasının yanı sıra on dakikada bir durup yolcu alarak hizmette şehiriçi belediye otobüslerini geçtiler - ki belediye otobüsleri bile durak harici yolcu almıyor artık!! Araç Teknobüs'tü lakin önümüzdeki ekranlar ya çalışmıyordu ya da tutukluk yapıyordu..Tüm bunları geçtim,Bodrum otogara indiğimizde ( ki o otogar artık bir utanç kaynağı,hiç yakışmıyor...) eşimin valizinin kırılmış olduğunu gördük,muavin özür dilemeyi bırakın bir de üstüne en kaba davranışı sergiledi!!
Biletleri gidiş-dönüş aldığımız için dönüşte yine aynı firmanın aynı tip arabasını kullandık..Bu sefer daha kibar çalışanlar vardı ancak onlar da şöför ile birlikte sabaha kadar kendilerinden geçmiş bir halde çekirdek çitleyerek yolculuğu tam bir kabusa çevirdiler...Gözümü bir ara açtığımda araç zikzaklar çiziyordu!!
Anlayacağınız bir daha otobüs yolculuğu yapmam gerekirse asla bu firmaya bakmayı düşünmüyorum...Ayrıca o kadar rahatsız koltuklar vardı ki bir haftadır kuyruk sokumumun ağrısından yastıksız oturamıyorum!!


Yine de tatile gelmişken,herşeyi çabucak unutmaya meyilli oluyor,keyfini çıkarmak istiyor insan,öyle değil mi?? Biz de unuttuk ve otelimize varana kadar birkaç saat Bodrum sabahının keyfini çıkardık..








Locals :)



What I was wearing // Ne giymişim ;

Tshirt // Tişört : Pull&Bear ( SS 12 )
Shorts // Şort : Mango
Clear Bag // Şeffaf Çanta : Mudo Accessories
Backpack // Sırt Çantası : LC Waikiki
Mirrored Sunglasses // Aynalı Güneş Gözlüğü : LC Waikiki
Sneakers // Spor Ayakkabılar : New Balance







Barlar Sokağı'nda Mahfel Cafe diye Belediye'nin işlettiği bir yer var...Fiyatlar oldukça uygun ( kahvaltı tabağına kişi başı 13 TL verdik ) ve yeme-içme konusunda skalaları oldukça geniş..Hal böyle olunca sabah akşam insan kaynıyor,çoğunlukla oturacak yer bulamıyorsunuz :)



Belirli Yunan adalarına buradan günübirlik gidebiliyorsunuz..Vize dahil ( orada çıkartıyorlar ) €55 ( 55 Avro ) fiyatı var.


Bodrum koylarını görmek için tekne turları da mevcut..Ortalama fiyatları kişi başı 25 TL.


Şimdilik bu kadar...Devamı için hatta kalın ;)

Stay tuned... Love <3
























Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

YOKO Sivilce ve Akne Bakım Ürünleri

#3