Taming The Zebra


Rise and shine beauties!!
Today,I have the chance to wear those striped trousers which I have found from Mango's half yearly sales ( finally!! ) I looked for it for a long time,I wanted it so much and my husband bought it for me at last :) Normally I cannot wear trousers in summer - and I don't like to do :/ - but I just wanted to show you my simple casual combo before the trend is over totally ;) 
Have a spectacular day muses <3


Haydi uyanın ve parlayın küçük yıldızlar!!
Bugün biraz erkenciyim..Bilemiyorum sizin de böyle mi olur fakat ben nezaman gerine gerine uyuyacağım desem,muhakkak sabahın köründe uyanırım! Madem erken kalkmışım,bloğuma sarılayım dedim ben de :D
Bugün yine karşınıza basit ve günlük bir halde çıkıyorum..Normal şartlarda yazın ortasında kesseler dar pantolon giymem ama bu pantolonu o kadar çok aradım,o kadar çok istedim ki,bulunca modası geçmeden giymek şart oldu,napiim :D Aslında kombini stilettolarla yapmak isterdim fakat topuklulara bayılsam da yürümekte müthiş zorlanıyorum ve ayaklarım gerçekten acı çekiyor..O yüzden yine spor bir hale getirdim kombinimi.. Sizin şansınız varsa,neon stilettolarla,paça boyu biraz daha uzun halde muhteşem duruyorlar,giyin ve ışıldayın derim ben ;)
Gününüz muhteşem geçsin <3




What I was wearing // Ne giymişim ;

T-Shirt // Tişört : Mango
Striped Trousers // Çizgili Pantolon : Mango
Studded Flats // Babetler : Pull&Bear 
Clear Clutch // Şeffaf Çanta : Bershka
Sunglasses // Güneş Gözlüğü : Six
Skull Earrings // Kurukafa Küpeler : from İzmir ( old )

Peace Forever!!






Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

YOKO Sivilce ve Akne Bakım Ürünleri

#3