Pop Goes The Summer

Hi beauties!!
There is a possibility of the rain outside which makes me hopeful today...I am not a complaining kind of person under normal circumstances but living in a city of humidity makes me feel as if I am getting rotten inside day by day!!! Hot is good,hot is hot...I was born in the midsummer and that makes me a genuine summer child who splashes water around,loves the sunkissed feeling of that beautiful season...yet still I am not used to that cloud of mist,anyway!!
If it rains,I will surely go out and be blessed by its drops <3 No rain but summer rain gives hope to mankind,I think ;)
And about my look...the photos were taken yesterday after walking around the city for hours under the sun..and as usual,I really couldn't wear anything complicated and went unaccessorized..I chose my old denim friend with a loose tank and slippers...Easy and comfy ;) What do you say?? Do you like??
Love <3




Selam güzellikler!!
Kısa bir aradan sonra yağmur olasılığının verdiği umud ile tekrar aranızdayım!! Normalde şikayet eden bir tip değilimdir ama nem konusunda rekorlar kıran bir şehirde yaşamak;daimi mıkırdanma ve homurdanmalara sebep oluyor,ne yapayım?!? Hayır ben tam bir yaz çocuğuyum..Deniz ( aslında her çeşit su ),güneş,sıcak normal şartlarda bana vız gelirler ancak şartlar anormal,ondan ötürü ;D
Neyse,lafı uzatmadan görüntüme geliyorum...Kolay ve rahat bir kombin ile karşınızdayım..Fotoğraflar dün,kaynar sıcağın altında dil dışarda saatlerce takıldıktan sonra çekildiler..Amaç gezmek olduğu için de eski dostum kot eteğim,parmakarası terliklerim ve püfür püfür üstümü seçtim..Hava müthiş nemli,o yüzden hiç takı takmadım saat ve küpeler dışında ( alerji olduğumu daha önce söylemiştim ;) ).Yine de alerji oldum ve kendime gelmem ancak bu saati buldu :(  Hepinizi öpüyorum!! Müthiş bir hafta geçiresiniz ;)












What I was wearing // Ne giymişim ;

Tank // Üst : Mango
Denim Skirt // Kot Etek : Levi's ( old )
Slippers // Terlikler : Lumberjack 
Bag // Çanta : Mango ( old )
Watch // Kol Saati : Swatch
Butterfly Earrings // Kelebek Küpeler : Silver
Wedding Ring // Alyans : Swatch
Mirrored Sunglasses // Aynalı Güneş Gözlüğü : Six


Stay Tuned...
Love <3















Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

YOKO Sivilce ve Akne Bakım Ürünleri

Life is a game,try to participate!!