A pinch of Tartan

Haftanın son gününden selam!!
Biliyorsunuz bu sene ekose deseni yine çok revaçta..Benim için hava herzaman hoş,çocukluğumdan beri puantiye ve ekoseli birşey gördüm mü üzerine zıplamışımdır..Hele bir de çizgili farklı birşey görürsem demeyin keyfime..Gençlik yıllarımda özellikle puantiye sevdamdan ötürü az demode demediler :D
Ilginçtir ekose dendi mi zihnimde hemen okul görüntüsü belirir ki zaten meslekten ötürü okul mıntıkasının çok uzağına gidemedim..Hal böyle olunca bu çoook beğendiğim elbiseyi alırken de aklımda hep kolej görüntüsü oluşturmak vardı.Aslında kombini kahverengi ile tamamlamak değildi amacım ama görünen güneşe rağmen hava soğuk olunca en uygun look bu oldu..Umarım beğenirsiniz..Hepinize bomba gibi bir haftasonu diliyorum!!
Öpüldünüz ;)


Hi sweethearts!!
Tartan ( aka plaids ) and polka dots are my favourite prints since my childhood..And as you know they are everywhere ( esp. Tartan ) this year..
The image with tartan on my mind is that the one with the British college pieces..I would be much more happier if I could have combined my plaid dress with lighter complementaries but as the weather was a bit cold though the sun,I had no chance to do it in different way..What do you think about my look,dears??
Kisses ;)


Dress // Elbise : Mudo Collection
Cardigan // Hırka : Mango ( old )
Leggings // Çorap : Penti
Oxford Shoes // Makosen Ayakkabı : İnci
Messenger Bag // Postacı Çanta : Koton ( old )
Earrings // Küpeler : LC Waikiki
Turtleneck Top // Boğazlı Üst : Mango ( old )

Stay in love...Stay tuned <3








Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

YOKO Sivilce ve Akne Bakım Ürünleri

#3