My Love for Dungarees

Mutlu cumalarınız olsun efendim! Yine önceden çekilmiş fakat yüklenmeye fırsat bulunamayan bir görünüm ile karşınızdayım.Biliyorsunuz denim salopetler (halk dilinde bahçıvan pantolonu) bu seneye damgasını vurdu,hala daha vurmaya devam ediyor.Furya ilk patladığında ben hamileydim ama yemin ettim doğum yapar yapmaz ilk işim gidip almak olacak diye (bakınız psikopatlıkta son nokta :P)...Ve aldım,hem de doğumdan bir hafta (artık kocaya nasıl baskı yapıldıysa,hediye olarak ;)) sonra,ve hala tam anlamıyla yürüyemezken (buraya garipsemiş ifadeli bir smiley iyi giderdi şimdi :P)...Aşk engel tanımaz...(Burada şair alışveriş aşkından dem vurmaktadır.) Çok içime sinen bir stil derlemesi olmasa da,idare ediverin şimdilik..Ben yeni bedenime,dolabım yeni giysilere daha yeni yeni alışabiliyor... Bir sonraki posta kadar esen kalın sevgili 'dolapperisi' dostları..Hepinizi kucaklıyorummm :)
Are you having fun with that hot Friday?? Here I am again with a look of dungarees today..As you know they are hit pieces of this year.The photos were taken long before today and my weight and hair colour have changed since then :) So I can clearly say that I am not that much satisfied with that look..Both me and my wardrobe are still getting used to that new situation ;) You like it? Hope to see you again around here, Love E.
What I was wearing // Ne giymişim ; Dungarees // Salopet :Mango Bag // Çanta : Stradivarius Sandals // Sandaletler : H&M Top // Üst : Koton Hoodie // Kapişönlü Hırka : from a Local Store in Antalya

Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

YOKO Sivilce ve Akne Bakım Ürünleri

#3