Boom Burger & Fries


Geçtiğimiz haftalarda adını Antalya'da başarılarıyla ve sosyalliğiyle duyuran Yaşam Koçu Selin Günsev'in nazik davetiyle Termessos Bulvarı'nda konumlanan Boom Burger & Fries adlı mekanı ziyaret ettik.


Boom Burger & Fries yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda gelen misafirlerine gerçek bir lezzet patlaması yaşatmak amaçlıyla 2015 yılında kurulmuş.Bütün bu çalışmalar menüye hayli yenilikçi ve orijinal olarak yansımış.


Boom Burger'de etler yerli ve lokal bir üreticiden temin ediliyor ve yüzde yüz oranında dana eti ki etleri gerçekten hayli lezzetli,suyu ve tadı yerinde..Yerken insana inanılmaz keyif veriyor.


Ekmekler kendi fırınlarında ustalıkla hergün taptaze pişirilerek servis ediliyor.Genel olarak iki çeşit ekmek var ancak ben diğer lezzetlere öylesine dalmıştım ki Siyah ekmeği tadamadım,pişmanım...


Sol üstteki ilk fotoğraf patenti mekana ait olan 'Chizza'..Panelenmiş çıtır tavuk ve belli başlı sebzelerle pizza formuna getirilen ve dilediğiniz kadar kat çıkabileceğiniz etkileyici bir lezzet.
Hemen yanındaki tavuğun tadını pekiştirmek için yine uzun ar-ge çalışmaları sonucunda özel olarak geliştirilen pane harcı ile yapılıp servis edilen Paneler..
Yanlarında servis edilen soslar mükemmel,pancar rahat tüketemeyen ben neredeyse parmağımla sıyıracaktım sosluğu :))


Salatasından sucuğuna,tatlısından ortamın özgünlüğüne kadar benden geçer not alan bir yer oldu Boom Burger & Fries
Özellikle sağ üstteki yulaf bisküvili,Hindistan cevizli tatlı okadar hafif ve lezzetliydi ki,utanmasam üç beş kup daha götürebilirdim oracıkta :)


Mekan'da çocuklar için de küçük ama ince düşünülmüş bir oyun alanının olması çocuklu aileler için çok büyük bir artı.
Zaten mekanın kendisi de sıkıcı değil,nereye baksanız sizi gülümseten ve çek-sosyal medyada paylaş niteliğinde detaylar var.
Küçük bir ayrıntıyı daha vermeden geçemeyeceğim,burada mutfak mekanın kalbinde ve açık halde..Yapılan tüm işlemleri -kokusu üzerinize asla sinmeden- görebiliyorsunuz.Neyi nasıl yediğini görmeyi sevenler kesinlikle bayılacak..


Son olarak mekan ile ilgili daha fazla,lezzetleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız instagramdan @boomburgertr olarak profile erişebilirsiniz...


Bana zaten @dolapperisi hesabından ulaşabileceğinizi biliyorsunuz ;)

Kucak dolusu sevgiler...
Ezgi








Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

#3

PERLA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ve Botoks Uygulaması