Dirt&Glam

Hi sweeties!!
Today I am posting one of my previous looks that I wore some days ago... I really love the dress' heart-shaped bust,general look of it is like a prom dress and it goes perfectly glamourous with court shoes or stilettos!!
But here again,my choice was wearing shiny ballerinas as my feet are in their double-size right know because of the heat!! Thanks ballerinas,they offer the most practical way in walking ;)
To match the flats,I wore metallic and chained Mango mini cross-shoulder bag..More of that,I chose to finish the look with my cheap retro style sunglasses..Here comes the Twisted Sister!! Hahaa :D
Do you like my look ?? Waiting for your comments dolls <3



Selam bebekler!!
Tatil fotoğraflarını birer gün ara ile yolladığım için,bugün sıra doğal habitatımda!! Tatile gitmeden önce çekildiğim fotoğraflarım ile karşınızdayım..
Bu elbiseyi Işıklarda şimdiki Ambar mağazasının yerinde olan başka bir mağazadan yanlış hatırlamıyorsam 20 TL gibi komik bir rakama almıştım..Elisenin şekli ve özellikle kalp şekilli dekolte bölgesi bence harika!! Eski balo elbiselerini andırıyor ki,stiletto ya da kadeh topuk tarzında ayakkabılarla kombinlendiğinde çok klas ve hanım hanımcık duruyor :)
Çılgın sıcaklardan ötürü ayaklarım iki katına çıktığından,mevcut topuklularımla mümkün değil kombinleyemedim elbisemi...Ben de tam benlik bir hareketle parlak babetler ve yine metalik ama zincirli minik Mango çantamı kullandım :) Eski tarz gözlükleri de taktım ve tadaaaa!!!! İşte buradayım!!
Nasıl buldunuz?? Yorumlarınızı bekliyorum ;)





Dress // Elbise : Local Store - Işıklar / Antalya
Flats // Babetler : Stradivarius ( old )
Mini Bag // Çanta : Mango
Sunglasses // Güneş Gözlüğü : Six - Terracity / Antalya
Rings // Yüzükler : Local Store - Güllük / Antalya
Nail Polish // Tırnak Cilası : Essence 109 off to Miami!!


Love <3












Bu blogdaki popüler yayınlar

DWC Cosmetic ♡ Kiss Proof Likit Mat Ruj Serisi

YOKO Sivilce ve Akne Bakım Ürünleri

Life is a game,try to participate!!